Psycholoog Sint-Niklaas

Klacht over Psycholoog Sint-Niklaas?

De Psychologen Commissie

Ik ben aangesloten bij de Psychologen Commissie. Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Afspraken over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Een klacht? Vertel het me.

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Nou, dan kun je altijd bij de Psychologen Commissie terecht. Zij behandelen je klacht. Kijk op website om contact op te nemen.

Psychologen Commissie registratienummer: 801109738

Onduidelijk? Meer weten?

Wil je meer weten over de Psychologen Commissie, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf - bel me, of stuur even een mailtje naar Psycholoog Sint-Niklaas ter attentie van Alexander Mikolon. Ik help je graag.

Direct hulp nodig?

Maak een afspraak.

Over mijzelf

Psycholoog Sint Niklaas
Het is voor mij nog altijd wonderbaarlijk, als ik iemand met klachten van binnen vooruit help.
Alexander Mikolon

In therapie

De behandeling die ik geef is gericht op inzicht. We praten. We duiden. We leren. Daarbij schuwen we geen enkel onderwerp; zaken die nu spelen, situaties in het verleden, maar ook dromen, en beelden die spontaan opkomen.
Lees meer

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met mij op!


Compsy