Psycholoog Sint-Niklaas

Welke psychische problemen heb je?

Jij hoeft het niet te weten

Je kunt bij een psycholoog terecht met al je psychische problemen en vragen. Misschien dat een psycholoog je niet kan helpen, maar hij of zij zal je dan altijd doorverwijzen.
Het belangrijkste is dat jij niet hoeft te weten wat er aan scheelt en of de psycholoog je kan helpen. Het hebben van een klacht is genoeg.
Het is heel begrijpelijk dat je zoekt naar houvast, op zoek naar symptomen ga je te raden bij vrienden en op internet. Waarschijnlijk weet je wel dat dat slechte raadgevers zijn. Maar toch, je moet iets.

In plaats van langer in onzekerheid te blijven (en waarschijnlijk levert internet meer vragen dan antwoorden) vraag ik je even contact op te nemen. Een psycholoog vertelt je precies wat er speelt, geeft je relevante informatie en kan je verder helpen.
Dat gezegd hebbende wil ik je toch een beetje op weg helpen.

Veel voorkomende problemen

Op de site staan een aantal klachtprofielen van veel voorkomende psychische problemen en klachten en vragen waar ik je bij kan helpen. Dat lijstje is bij lange na niet compleet, en elke omschrijven doet (per definitie) weinig recht aan de rijkdom en complexiteit van jouw innerlijk leven. Maar, mocht je nu nog niet willen of kunnen bellen of mailen, dan kun je daar wellicht wat houvast vinden.

Meer weten?

Een klacht of probleem typeren in een omschrijving, of een lijstje symptomen is niet alleen lastig, je kunt ook makkelijk de verkeerde conclusies trekken. Het is heel waarschijnlijk dat je nergens op mijn site precies de klachtomschrijving vindt die bij jouw gevoelens past. Misschien wel delen, maar niet helemaal.

Het beste kan ik je helpen als je me belt of mailt. Dan kun jij precies vertellen hoe het zit, en ik kan je een genuanceerd beeld schetsen van wat er aan de hand is en wat je kunt doen.

Direct hulp nodig?

Maak een afspraak.

Over mijzelf

Psycholoog Sint Niklaas
Het is voor mij nog altijd wonderbaarlijk, als ik iemand met klachten van binnen vooruit help.
Alexander Mikolon

In therapie

De behandeling die ik geef is gericht op inzicht. We praten. We duiden. We leren. Daarbij schuwen we geen enkel onderwerp; zaken die nu spelen, situaties in het verleden, maar ook dromen, en beelden die spontaan opkomen.
Lees meer

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met mij op!


Compsy