Psycholoog Sint-Niklaas

Alexander Mikolon - Psycholoog Sint-Niklaas

Ik kan je helpen

Je bent hier niet zomaar. Misschien maak je je zorgen. Of zit iets je dwars, je bent vastgelopen of je weet ‘dit kan ik even niet alleen.’ Wat er ook speelt, ik kan je of jullie waarschijnlijk helpen.

Ik hoop je met deze site een beetje op weg te helpen wat betreft klachten die ik behandel op mijn praktijk in Sint-Niklaas, hoe ik werk en wie ik ben. Als je contact met me opneemt, kun jij je verhaal doen en kan ik je precies uitleggen wat ik voor je kan doen.

Niet alleen je klacht

Ik besteed er veel tijd aan, om je te leren kennen. Dat is belangrijk om precies die technieken te selecteren waar jij, of jullie, bij gebaat zijn.

De positieve aanpak

Het gaat dus niet alleen om je klacht. Het gaat over jou. In de wervelwind waar jij nu waarschijnlijk in zit lijkt het soms alsof je niets anders bent dan dat probleem of die vraag. Dat is niet zo. Je hebt veel meer kwaliteiten tot je beschikking dan je nu waarschijnlijk ziet. We gaan die kwaliteiten gebruiken.

Samen werken naar beter

De behandelingen zijn altijd opbouwend en positief. Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is - soms kunnen de sessies heel confronterend zijn. Dat is allemaal onderdeel van het werk dat je te verzetten hebt.

Veel voorkomende klachten

In mijn praktijk, help ik mensen met uiteenlopende problemen. Veel voorkomende problemen zijn:

In de regel is aan het eind van de behandeling de klacht verdwenen, of heb je genoeg om zelf verder te kunnen. En in de meeste gevallen is er veel meer gebeurd, heb je wezenlijke beslissingen voor jezelf genomen en is de kwaliteit van je leven verdiept.

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel voor een afspraak of stuur mij een email.

Direct hulp nodig?

Maak een afspraak.

Over mijzelf

Psycholoog Sint Niklaas
Het is voor mij nog altijd wonderbaarlijk, als ik iemand met klachten van binnen vooruit help.
Alexander Mikolon

In therapie

De behandeling die ik geef is gericht op inzicht. We praten. We duiden. We leren. Daarbij schuwen we geen enkel onderwerp; zaken die nu spelen, situaties in het verleden, maar ook dromen, en beelden die spontaan opkomen.
Lees meer

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met mij op!


Compsy